..  B&B  Vivenda Balou  ..

+31 6 44130558
+351 966717876

reserveer nu
Facebook  Whatsapp
Flag_nl    Flag_uk    Flag_pt    







Datum2022-07-16 09:47:53
Naam :   Frederik & Kathleen
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen door Hans en Jaqueline.
Heel mooie accommodatie met een prachtig zicht op Silves. Zwembad is in de zomer een grote meerwaarde.
Zeer ruime en propere kamer.
Heerlijk ontbijt op het terras, met dagelijks heerlijk vers gebakken broodjes, het advies over activiteiten, bezienswaardigheden en mooie routes krijg je er gratis bij. ?
We hebben enorm genoten van ons verblijf hier en vonden het zeer jammer toen het erop zat.
Groetjes
Frederik en Kathleen


Datum2021-07-04 12:21:04
Naam :   P.m. Hogervorst
Waardering : 9
---------------------------------------------------
Review : Zeker om te vermelden dat er een prachtige golfbaan in de nabijheid is. Hier is alles tegen een zeer redelijke huur te verkrijgen. Clubs, buggy noem maar op.

Als golf liefhebber zeer de moeite waard.


Datum2021-06-15 13:20:19
Naam :   Ellen
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : We had a wonderful time at V.Balou.
The privileg to share the place only with Jaqueline and Hans, both very much caring ans helpful, was great!
Wonderful start in a day sitting on the terrace overviewing the pool and garden and having a huge breakfast. Nice to relax at the pool after a tour and sipping on a drink from the bar!
We will come back!


Datum2020-10-21 09:30:05
Naam :   Sjoerd en Ellie
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : Afgelopen oktober hebben wij 3 geweldige dagen gehad bij Hans en Jacqueline.

Het huis ligt heerlijk rustig met van alle gemakken voorzien, fijne kamer, goed bed, heerlijke tuin met zwembad en barretje.

Hans en Jacqueline zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, verzorgen een goed ontbijt met leuke verrassing voor als je toevallig jarig bent !

Daarnaast is Silves een gezellig plaatsje met een aantal goede restaurants.

Als we weer eens in de buurt komen gaan we hier zeker terug.


Datum2020-08-25 22:04:16
Naam :   Josje
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : We had a great couple of days in August at Vivenda Balou. It's a stunning and peaceful villa with a beautiful pool. Hans and Jacqueline were very kind and helpful, breakfast was delicious with seasonal fruits from their own garden. We'll definitely visit again!


Datum2020-08-11 09:55:53
Naam :   Fiona and Neil
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : We had a lovely 2 night stay at Vivenda Balou. Only a very short, easy walk into Silves the B&B is ideally placed. The room, pool and surrounding gardens are lovely. Balou is especially welcoming :)


Datum2020-08-09 13:01:01
Naam :   Pauline & Arman
Waardering : 9
---------------------------------------------------
Review : Prachtige accommodatie! Genoten van de rust, het zwembad, de gastvrijheid en de mooie omgeving.


Datum2019-04-03 07:43:49
Naam :   Jacqueline Schuling
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : Dat was enorm genieten. Een zeer gastvrije ontvangst en een super service. Heerlijk gegeten en dankzij hun inlichtingen het gezellige Silves en de prachtige omgeving leren kennen. Het was allemaal top en mij zien ze zeker terug.


Datum2019-02-15 10:37:08
Naam :   H. Tollenaar
Waardering : 10
---------------------------------------------------
Review : Vivenda balou Uitstekende plek voor rust Gastvrij stel, keukenprinses dus Prima eten en drinken. Zwembad en Een zalige tuin. Goed toeven hier.


 


© 2022 by Vivenda Balou B&B       Licentie: 107134/AL
Bel om te boeken:
+31 6 44130558 / +351 966717876